't Lokoal goaweeroopn

 

Het eerste weekend van oktober (4-6 oktober 2013) is het Parochiaal Centrum van Beveren de ontmoetingsplaats bij uitstek voor Bevernaars, ex-Bevernaars en sympathisanten met Beveren.  Een goedgevuld programma met o.a. een avond met Bevers talent, wandelingen door de geschiedenis van Beveren, de slimste Bevernaar, huiveren met de legende van het verzonken kasteel.  Gedurende het hele weekend worden foto's en films geprojecteerd van het Beveren van toen en nu. 

Hieronder vind je al een kleine selectie, maar extra materiaal is nog altijd welkom!

OPROEP

- Heb je nog mooie foto's (digitaal of op fotopapier) van Beveren

- Heb je nog films van Beveren (dvd, video of 8mm)

- Heb je nog affiches van Beveren van minstens 25 jaar oud (activiteiten bijv. toneel, aankondigingen,...)

Stuur dan een mailtje naar tlokaal@telenet.be .Digitale bestanden mogen gemaild worden.  Foto's en films kunnen we ook bij jullie thuis ophalen of mogen afgegeven worden bij Ivan Vanthomme & Saskia Horrie, Polenstraat 16, Roeselare-Beveren.  Uiteraard krijgen je alle foto's en films terug. 

Deze foto's worden geprojecteerd gedurende het weekend.  Ze worden, mits jullie goedkeuring, ook geplaatst op www.erfgoedbankmidwest.be.  Uiteraard blijven de rechten bij jullie en zullen deze foto's niet commercieel gebruikt worden.  We zijn ervan overtuigd dat de vele foto's en films leuke herinneringen zullen oproepen naar het Beveren van weleer !

EXTRA

Van alle foto's die we binnenkrijgen, worden de mooiste vergroot en tentoongesteld gedurende het weekend.  Na afloop krijgen jullie de grote foto mee naar huis.  Als dat geen extra stimulans is om even op zolder of in de fotoboeken rond te neuzen 

 Meer informatie op deze website of op de Facebookpagina.