Het is nu officieel!

Vandaag brandt de zomervakantie er volop op los! Niet enkel de hittegolf doet je zweten, maar ook al die kinderen die verlangend uitkijken naar jullie zomer(kamp)activiteiten.

Maar maak je er foto’s van of leuke filmpjes? En wat met die verslagen van de voorbereidende vergaderingen of deze voor een nieuw startjaar in september? Verdwijnt met de (jaarlijkse) vernieuwing van de leidersgroep niet veel materiaal en herinneringen in de privé archieven (dozen, mappen, harde schijven…) en hoofden van de oud-leiding.  We denken dan aan foto’s, lidkaarten, kledij, affiches, polsbandjes, kampliederen en -tradities, uitnodigingen, verslagen… Wie maalt daar nu om, denk je. Maar o wee als er bijv. een jubileumviering van je jeugdbeweging op stapel staat, wat toon je dan aan al de (oud)leden en hun ouders? Voel je de lichte paniek al opborrelen?

Geen nood, de erfgoedcel kan je hierbij op weg helpen! Contacteer hiervoor na de zomervakantie Hugo Verhenne via hugo [at] bieterf.be. Dan bellen wij jullie jeugdbeweging begin september zeker op en zitten we kort samen hoe we dit volledig kosteloos en op maat en volgens de wensen van je jeugdbeweging kunnen aanpakken.