Oude logo's firma Deleclean, Izegem


Objectnummer
DEL2016_003
Beschrijvende notitie

Deze getuigenissen en beelden werden verzameld in het kader van het mondeling geschiedenisproject rond generatiebedrijven.

Op de foto's zie je de authentieke logo's van bij de stichting en het huidige logo.

Inhoud

Op foto één zien we de originele eerste publiciteit van de firma "Mandelvoeders". Let op hun telefoonnummer, twee cijfers waren nog voldoende!

Foto twee toont ons een lichtreclame van Gerard Leenknecht met verwijzing naar zijn activiteiten: malen van graan en productie van veevoeders.

Foto drie toont ons een gevelpubliciteit voor de jonge firma "Deleclean" die heel goed gekend is in de dorpsgemeenschap van Izegem-Kachtem. Ze sponsoren regelmatig verenigingen in Kachtem en publiceren graag een banner in hun publiciteitsboekjes. De firma heeft  ook een heel goede band met de school en het rusthuis die tegenover hun bedrijf staat. Die hebben al regelmatig hun hangar mogen gebruiken om materialen even in onder te brengen: kerkstoelen, een fietsenberging, ... Rosa bracht nog kinderen naar huis met haar auto toen de schoolbus stuk was, ze bakt ook ieder jaar taarten voor de bewoners van het rusthuis, ... Een firma met een warm hart, zoveel is duidelijk!

Firma Deleclean is aangesloten bij de beroepsvereniging Belgian Pest Management Association (BeMPA), die regelmatig studiedagen inricht.

 

Objecten
Algemene geschiedenis, firma Deleclean, Izegem ()
Activiteiten, firma Deleclean, Izegem ()
Publiciteit, firma Deleclean, Izegem ()
Gerard Leenknecht, firma Deleclean, Izegem ()

Deze websites maakt gebruik van cookies Accepteer.